Als gevolg van de zware stormen houdt Surat Thani alle veerboten aan wal

SURAT THANI: Alle veerdiensten op het eiland zijn stopgezet omdat schepen en boten het bevel kregen om de komende dagen aan land te blijven, onderwijl nemen stormen op de volle zee in de Golf van Thailand in kracht toe.

Het verbod gold voor veerdiensten van Surat Thani naar Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao en van Koh Tao naar Chumphon.

De gouverneur van Surat Thani, khun Wichawut Jinto, vertelde dat de opschorting van de diensten een veiligheidsmaatregel was, aangezien de meteorologische dienst een ernstige waarschuwing voor stormen en ruwe zee uitvaardigde.

“Alle schepen krijgen het bevel om districten aan de kust van de Golf van Thailand niet te verlaten, inclusief veerboten”, aldus het bevel. .

Het TMD zei dat er tot donderdag golven tot drie meter hoog in de zuidelijke regio worden verwacht.

De voorspelling van het departement is tot donderdag regen, soms hevig, in de meeste delen van het land, inclusief Bangkok en de rondliggende provincies.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!