Als de Walking Street in Pattaya helemaal gereed is, zullen er maatregelen worden gehandhaafd, welke dat zijn leest u hier

PATTAYA:- Het gemeentebestuur van Pattaya heeft onofficieel aangekondigd dat er zeven regels zullen worden gehandhaafd op Walking Street.

De regels hebben meestal een impact op de exploitanten van locaties, maar sommige zijn ook opmerkelijk voor bezoekers.

  1. De Walking Street wordt om 18:00 uur afgesloten voor het verkeer en gaat om 5 uur weer open voor bestelauto’s. Voertuigen mogen het gebied alleen in noodgevallen betreden tijdens deze beperkte periode.
  2. Alle soorten zware voertuigen, zoals vrachtwagens met zes wielen of betonwagens, mogen niet op Walking Street rijden, omdat dit het oppervlak zal beschadigen.
  3. Parkeren van auto’s op even en oneven dagen zoals gebruikelijk was.
  4. Alle locaties mogen hun vuilniszakken pas buiten zetten als de vuilniswagen om 5 uur in de ochtend arriveert.
  5. Alle borden en luifels die te veel op straat uitsteken, moeten worden aangepast en parallel aan de locatie worden gemaakt (meer details volgen) om toegang te bieden tot een brandweermaterieel.
  6. Het is niet toegestaan ​​om producten op straat te plaatsen, maar men kan wel voor een locatie verkopen mits hiervoor de juiste toestemming wordt gevraagd.
  7. De locaties die een hoger fundament hebben dan de weg, moeten hun entree zelf regelen.

Deze ophanden zijnde maatregelen slijpende naar buiten nadat de vernieuwing van Walking Street nu voor ongeveer 95% klaar is. De volgende bijeenkomst om deze regels te herzien, vindt plaats op 8 september om 15:00 uur.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!