7-jarig meisje dood in een schoolbus op de campus van een school in Chonburi aangetroffen 

CHONBURI:- Een zevenjarige leerling werd dood aangetroffen in een schoolbus nadat haar leraar vergeten was de bus te controleren. De dode leerling werd alleen geïdentificeerd als khun Jihun, een leerling van de tweede klas van een bekende school in het district Phan Thong. 

Haar leraar zei dat hij de bus had geparkeerd, alle leerlingen had laten uitstappen en vervolgens met de auto de parkeerplaats op had gereden.  Om 16.00 uur keerde de leraar terug naar de bus om zich voor te bereiden op de avondrit van school en was geschokt toen hij het lichaam van het meisje in de bus zag liggen.  Het meisje ademde op dat moment niet meer.

De diepbedroefde ouders van het meisje hebben een klacht ingediend bij het politiebureau van Phan Thong.  Ze beschuldigden de leraar ervan nalatig te zijn geweest, en zich niet over hun kind bekommerd had. De ouders vragen zich nu af of hun dochter was gemolesteerd en dood in de auto was achtergelaten om de misdaad te verdoezelen.

Door Olleke Bolleke ”geblurd”.

De politie heeft het lichaam van het meisje naar het politieziekenhuis gebracht voor autopsie om de doodsoorzaak vast te stellen en zal de betrokken leerkracht verder ondervragen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: MCOT
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Thai News Agency  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!