Alle provinciegouverneurs in Thailand moeten noodplannen op stellen naarmate de Omicron variant toeneemt 

THAILAND:- De gouverneur van elke provincie in Thailand heeft  de opdracht gekregen om noodplannen op te stellen om de verspreiding van Omicron variant in te dammen en de illegale handel te onderdrukken.  Het bevel is gisteren door het ministerie van Binnenlandse Zaken uitgevaardigd en is door secretaris Suttipong Juljarern ondertekend.

Het bevel om noodplannen op te stellen kwam nadat het Covid19 besmettingspercentage in veel gebieden snel stijgt, welke door de superinfectieuze Omicron-variant wordt veroorzaakt.

Het land registreerde gisteren 18.953 gevallen van Covid19 infecties en 30 doden, wat het totaal op 2.712.315 en doden op 22.624 brengt.

De hoofdstad Bangkok en de provinciegouverneurs zijn aangespoord om het publieke bewustzijn van de Covid-19-situatie te vergroten, met elke sector samen te werken om de virale verspreiding in te dammen, strikte naleving van de preventiemaatregelen te verzekeren en noodplannen op te stellen voor de verergerende crisis.

 Ze kregen ook de opdracht om de illegale handel aan te pakken.  Gouverneurs kregen te horen dat ze de grenspolitiepatrouilles, inspecties van gemeenschappen en locaties, het publieke bewustzijn en wetshandhaving moeten versterken tegen mensenhandelaren en werkgevers die immigranten toestaan ​​Thailand binnen te sluipen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!