Alex Albon verlengt bij Williams en knipoogt: “Dit persbericht klopt”

UK:- Alexander Albon (26) heeft een nieuw meerjarig contract getekend bij Williams. De Thaise Brit is bezig aan zijn eerste seizoen bij de renstal, zijn derde in de Formule 1. Albon bevestigde de overeenkomst met een ludieke tweet. 

Voor zijn intrede bij Williams verdedigde Alexander Albon de kleuren van Torro Rosso (2019) en Red Bull (2019-2020). Vorig jaar was Albon aan de slag in de DTM. 

Albon haalde al twee keer een podiumplaats in een GP, maar kon nog niet zegevieren in de koningsklasse van de autosport. Dit seizoen staat hij na dertien races op de negentiende plaats met 3 punten. 

De F1-rijder heeft ook gevoel voor humor, want met zijn tweet zinspeelde hij op de vaudeville tussen Alpine en Oscar Piastri gisteren. 

Dat team had Piastri aangekondigd als nieuwe aanwinst, maar de rijder ontkende zelf niet veel later stellig op Twitter.

Albon recupereerde de woorden van Piastri, weliswaar met een positieve insteek. “Dit persbericht klopt en ik heb getekend bij Williams”, lacht de grappenmaker.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Europa  
Bron: Sportza.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!