Na de opmerking van “Big Joke” ligt het politiebureau van Pattaya er weer “Spic & Span” bij.

PATTAYA:- De politie van de kustplaats Pattaya heeft zich na het bezoek van Big Joke, de gemaakte opmerking terdege aangetrokken. Deze luitenant sprak géén Chinees toen hij vertelde dat het politiebureau aan de Beach Road een grote “kolerezooi” vond en bovendien erg smerig.

Dat zijn opmerking keihard aankwam, bleek uit het feit dat het personeel een grote schoonmaakdag op het politiebureau heeft georganiseerd. De grote schoonmaak stond onder leiding van Kolonel Kullachart Kullachai, hoofdcommissaris op het politiebureau van Pattaya. Het een en ander gebeurde in een poging om het bureau op te kuisen om burgers en toeristen die hun grieven kwamen melden, te vergemakkelijken.

Na hun werktijd pakten alle politieagenten, ongeacht hun rang, een bezem, dweil en tuinslang om het station energiek schoon te maken. 

Een bron verklaarde echter dat het idee van de grote schoonmaak boven kwam borrelen nadat “Big Joke” officieel bekend als luitenant generaal Surachet Hakpal het politiebureau betitelde als één “huishouden van Jan Steen”.

Hoofdcommissaris Kullachart verklaarde dat het politiepersoneel al regelmatig het politiebureau schoonmaakte, maar dat hij voortaan eens per maand een grote schoonmaakdag zou organiseren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!