Airconditioning in Zuid-Pattaya ontploft, echtpaar weet aan de brand te ontsnappen 

PATTAYA:- Een echtpaar weet aan een brand te ontsnappen, dat uitbrak in hun appartement op de vierde verdieping in Zuid-Pattaya. Volgens het echtpaar was er een airco-unit ontploft.

De brandweerlieden van Pattaya reageerden gisteren rond het middaguur op een brandmelding in een appartementsgebouw van 5 verdiepingen achter de Wat Chaimongkol-markt in Zuid-Pattaya, het echtpaar zat naar verluidt vast op een balkon op de vierde verdieping.

Vier brandweerwagens kwamen ter plaatse en troffen rook en vuur aan dat uit het appartement op de vierde verdieping omhoog steeg

Het echtpaar was naar verluidt al naar beneden afgedaald op het balkon van een kamer op de derde verdieping onder hen. Ze liepen geen verwondingen op en werden 20 minuten later gered door brandweerlieden nadat de brand was geblust.

Volgens de 21-jarige vrouw, khu. Nilawan Thongsri, verbleef ze in het appartement met haar vriend toen ze een knal uit de richting van de airconditioning hoorde.

Al snel vulde het appartement zich met rook, het stel probeerde het vuur te blussen, maar dat mislukte, dus trokken ze zich terug naar het balkon en schreeuwden om hulp voordat ze naar beneden klommen op het balkon van het appartement op de derde verdieping.

Volgens de eigenaar van het appartement waren er geen huurders van de tweede tot de vijfde verdieping. De naam van het appartement werd door de politie achtergehouden.

De brandweer van Pattaya heeft niet bevestigd dat de airco-eenheid de bron van de brand was, maar zei alleen dat er op het moment van deze vertaling door uw nieuwsbeer nog steeds onderzoek wordt gedaan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!