Airbus A319 -115 van Fly-dubai moest een noodlanding op luchthaven U-Tapao in Oost-Thailand maken

RAYONG:- Een vliegtuig van fly-dubai dat van Dubai onderweg was naar de Filipijnen heeft gistermorgen een noodlanding gemaakt op de luchthaven U-Tapao in Rayong, nadat het landingsgestel niet kon worden ingezet. Er zijn geen gewonden gemeld.

De gezagvoerder van het vliegtuig Airbus A319-115 (CJ) vroeg kort na middernacht toestemming om te landen op de luchthaven van de marine in het district Ban Chang, nadat de wielen niet naar beneden kwamen.

De luchthavenautoriteiten waren snel op maximale alertheid en er werden meer dan dertig ambulances, medici en reddingswerkers uit Rayong en de nabijgelegen provincie Chonburi ingezet.

Volgens FM91 Trafficpro maakte het vliegtuig omstreeks 01.05 uur een veilige landing. Nadat alle systemen waren gecontroleerd, vertrok het vliegtuig omstreeks 01.45 uur naar zijn oorspronkelijke bestemming in de Filippijnen.

Volgens FM91 Trafficpro maakte het vliegtuig omstreeks 01.05 uur een veilige landing. Nadat alle systemen waren gecontroleerd, vertrok het vliegtuig omstreeks 01.45 uur verder naar zijn oorspronkelijke bestemming in de Filippijnen.

De eerste berichten dat er ongeveer 100 passagiers aan boord waren, waren onjuist, zeiden de autoriteiten, die verduidelijkten dat het vliegtuig slechts twee kapiteins en zeven bemanningsleden aan boord had.

De Naval Aviation Division en de Royal Thai Fleet bedankten zaterdag alle instanties voor het inzetten van teams van personeel en reddingsmateriaal als reactie op de noodsituatie.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Thairath

EĆ©n gedachte over “Airbus A319 -115 van Fly-dubai moest een noodlanding op luchthaven U-Tapao in Oost-Thailand maken”

  1. Gelukkig dat de goede reactie van de Thai’se luchtvaartmaatschappijen allert hebben gereageerd en dat alles goed afgelopen is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!