AirAsia voegt Japanse kost toe aan menu

BANGKOK:- Speciaal voor fans van de Japanse keuken voegt AirAsia nieuwe in-flight menu’s toe aan haar assortiment. De nieuwe items zijn onder meer kip tsukune met Japanse rijst en chamen (milk tea ramen), evenals de terugkeer van de all-time favoriete gyoza Osaka ohsho.

Als speciale promo zijn alle drie de items verkrijgbaar in een combo-set voor slechts 290 baht of kunnen ze afzonderlijk worden gekocht. Gasten die de combo-set of een individuele chamen kopen, ontvangen als speciaal geschenk een AirAsia Milk Tea-sticker in beperkte oplage.

Andere heerlijke keuzes die beschikbaar zijn op AirAsia’s Santan-inflight-menu zijn gyoza Osaka ohsho (100 baht), After You baby Nutella-broodje (90 baht) en nog veel meer. 

Ook verkrijgbaar aan boord en via pre-book aankopen zijn AirAsia-merchandise-items zoals de kersttaartdeken, sushibox-agenda en choco-zakje.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Lifetyle Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!