Covid19 alarm in Bangkok, Nakhon Pathom en Nonthaburi

~IN REP EN ROER~
(In grote opschudding)

BANGKOK:- Het stadsbestuur van Bangkok heeft mensen die tussen 20 februari en 13 maart zes markten in het district Bang Khae hebben bezocht, gevraagd om de gezondheidsafdeling van de stad te informeren over het telefoonnummer van de contactpersoon H 02 -203-2396 onmiddellijk om getest te worden op Covid19 of om u in te schrijven voor een test op http // bkkcovid.bangkok.go.th /.  

De waarschuwing voor coronavirusinfectie werd afgegeven omdat 80 bezoekers van de zes markten Siriseththanon of Saeng Fah, Soon Kankha Bang Khae, Kitti, Pasom, Mai Bang Khae en Wonder positief op Covid19 virus getest waren. Ze waren allemaal asymptomatisch.  

Gouverneur Aswin Kwanmuang, vergezeld van verschillende gezondheidsfunctionarissen, bezocht in het afgelopen weekend het district Bang Khae om meer te weten te komen over proactieve screeningstests in Ban King Township op Phetkasem Soi 69 en de Khlong Kwang Fresh Market.  Daar werden ongeveer 300 handelaren op Covid19 getest. Ongeveer 1.400 speekselmonsters werden ook verzameld op de markten en voor analyse naar de afdeling Medische Wetenschappen gestuurd.  

Het Nakhon Pathom Public Relations Office en het Nonthaburi Covid-19 Informatiecentrum gaven afzonderlijk urgente berichten aan mensen in de twee provincies die de zes markten in het Bang Khae-district van Bangkok bezochten.  U dient zich voor onderzoek te melden bij de dichtstbijzijnde ziekenhuizen. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai PBS World
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Thai PBS World

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!