Acht drugskoeriers gedood bij grensconflict Chiang Rai en 4,5 miljoen speedpillen in beslag genomen

CHIANG RAI:- Acht leden van een drugs smokkelende werden vanmorgenvroeg gedood en 45 rugzakken met 4,5 miljoen methamfetaminepillen in beslag genomen na een confrontatie  met een militaire patrouille langs de Thais-Myanmar grens in het district Mae Fa Luang.

Soldaten van de Pha Muang-taskforce werden vanmorgen rond 01.30 uur naar de grensgebieden in het Mae Fa Luang-district gestuurd.  Tijdens het patrouilleren in een bosgebied bij het dorp Ton Muang in tambon Mae Salong, werden ongeveer 10 mannen met rugzakken gespot die over een natuurlijke grensovergang liepen, zo meldden Thaise media.

De patrouille liet hen weten hun bagage te willen inspecteren, maar de groep opende het vuur in een poging te ontsnappen.

 De soldaten schoten terug.  Beide partijen vuurden tien minister lang kogels op elkaar. Later werden meer veiligheidstroepen ter plaatse gestuurd.

Rond 5.45 uur voerden de troepen alsnog een inspectie uit en vonden 45 rugzakken verspreid over het gebied. Lokale media meldden dat de rugzakken 4,5 miljoen speedpillen bevatten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!