Inwoners Chonburi denken dat een Thaise vrouw door geesten bezeten is 

CHONBURI:- Inwoners van de kustplaats Chonburi is de mening toegedaan  dat een vrouw door geesten “bezeten” is nadat ze uit bij een benzinestation uit de auto sprong en allerlei rare capriolen uithaalde.

Volgens de politie van het politiebureau van Chonburi begon de 31-jarige vrouw zich uiterst vreemd te gedragen met een aantal bizarre eigenaardigheden.  Deze gedragingen omvatten het wrijven van haar lichaam met een Chinese talisman en het toezingen van een voorbijganger om een ​​monnik voor haar te roepen.  Ander gedrag was naar verluidt rukken en onoplettendheid.

De manager van het tankstation zei dat de lokale bevolking in het gebied bijgeloof heeft over de nabijgelegen begraafplaats en gealarmeerd was door het gedrag van de vrouw, omdat ze dachten dat ze bezeten was door geesten.  De manager belde de moeder van de vrouw om haar te vertellen over het gedrag van haar dochter, en kreeg te horen dat de vrouw het net had uitgemaakt met haar vriend en een zenuwinzinking en angstproblemen had.

De moeder van de vrouw en de politie verwierpen ten stelligste de beweringen dat de vrouw bezeten was door geesten.

De politie nam de vrouw mee naar het politiebureau van Chonburi om te wachten tot familieleden haar zouden ophalen.  Een plaatselijke krant meldt dat het onduidelijk was of ze zou worden meegenomen voor een mentale of medische evaluatie.  De politie zei dat ze een batterij, een amuletkoord en een andere Chinese talisman in de pick-up truck van de vrouw hadden gevonden.

Sommige Thais geloven dat vreemd gedrag te wijten is aan het feit dat mensen bezeten zijn door geesten of geesten.  Op een festival in Phuket in 2017 dachten sommige mensen dat een buitenlandse vrouw bezeten was door Chinese engelen toen ze haar ogen sloot en haar hoofd begon te schudden.  In 2016 dachten de lokale bevolking in Phuket dat een Wit-Russische man bezeten moet zijn geweest toen hij hallucinaties had en zei dat hij dode mensen kon zien.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Top News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Top News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!