Dieter Coppens vertrekt naar Thailand voor ‘Down the road’ 

BRUSSEL:- Goed nieuws! We kunnen beginnen uitkijken naar een gloednieuw seizoen van ‘Down The Road’. Dieter Coppens kondigde via sociale media namelijk aan dat hij en Saar op reis zijn vertrokken met een leuke nieuwe bende.

Dieter Coppens en Saar Pelgrims zijn voor het vijfde seizoen van ‘Down The Road’ met een gloednieuwe groep op reis vertrokken! Dat blijkt uit een Instagrampost die de tv-maker zondagavond deelde. Op de foto zien we hem, Saar en hun nieuwe vrienden in Brussels Airport. De gelukkigen die hen vervoegen zijn Anne-Sophie, Simon, Bob, Ruben, Ellen en Isa. En ze gaan naar een wel hele exotische en verre bestemming: Thailand! 

Grensverleggende avonturen

Valiezen gepakt, afscheid genomen, boardingpass op zak, weg zijn wij! Saar en ik vertrekken met Anne-Sophie, Simon, Bob, Ruben, Ellen en Isa. Mijn zes gloednieuwe vrienden, op weg naar grensverleggende avonturen. Bestemming is Thailand, we brengen verslag uit van onze roadtrip, en dat zie je later bij Eén’, staat er in de caption te lezen.

De opnames zijn dus officieel van start gegaan, maar dat wil ook zeggen dat het nog even afwachten is tot we hun avonturen kunnen volgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Dieter Coppens
Content: Dieter Coppens
Bron: Het belang van Limburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!