Acht Chinezen, zes Birmezen en twee Thais gearresteerd op illegaal drugsfeestje in Pattaya!

PATTAYA:- Acht Chinese staatsburgers, zes Birmezen en twee Thai zijn vanochtend vroeg gearresteerd op wat de politie van Pattaya een “drugsfeestje”.

Een team van immigratiebeambten en de politie van Pattaya heeft vanmorgen om 4 uur samen met de provinciale politie een inval gedaan in een appartement in Nongprue gedaan, dit na een anonieme tip van een bezorgde burger.

De politie trof 16 mensen van allerlei pluimage aan in de huiskamer met lounge-achtige lichten, karaoke-apparatuur en geluidsapparatuur. Volgens wetshandhavers ter plaatse werd op het feest veel materiaal gevonden dat aanvankelijk ketamine leek te zijn, maar verder getest moest worden.

De buitenlanders werden naar het Chonburi Immigration Office gebracht voor drugstests voor verdere mogelijke juridische stappen, terwijl de Thais mensen naar het politiebureau van Pattaya werden gebracht.

De politie van Pattaya onderzoekt ook het complex waar de groep werd aangetroffen voor mogelijke regelovertredingen, waaronder een vestiging die vereist dat uitgaansgelegenheden zoals karaokelounges worden omgebouwd tot restaurants of gesloten moeten blijven vanwege de nog steeds geldende Covid19regels. 

Bovendien is de huidige wettelijke sluitingstijd voor omgebouwde restaurants (bars, karaoke, clubs, enz.) nog steeds 23:00 uur, dat op 1 mei verandert tot middernacht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: TPN News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!