Aap naar het dierenziekenhuis van Si Racha gebracht na elektrocutie en val uit boom

SI RACHA:- Een aap is gered nadat hij een zware elektrische schok kreeg en uit een hoge boom viel in Si Racha in de provincie Chonburi.  Een motortaxichauffeur waarschuwde de brandweerlieden van Si Racha gisteren over gewonde aap.

De dierenartsen van het Si Racha van het kantoor van nationale parken Thailand de medewerkers van de plaatselijke elektriciteitsmaatschappijwaren snel ter plaats om de aap te vinden die niet in staat was zich op een boomtak te bewegen.  Een van de dierenartsen schoot de aap onder narcose, vermoedelijk vanaf de grond.  Ambtenaren hielden een vangnet gereed om de aap op te vangen om verdere verwondingen te voorkomen.

Het zou gaan om een mannelijke makaak is en ongeveer 20 kilogram weegt.  Hij heeft als gevolg van de elektrocutie lelijke wonden in de nek en andere delen van het lichaam en werd voor verdere medische hulp naar een dierenarts gebracht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!