Aanhoudende regenval beukte Pattaya geheel tot stilstand, doordat wegen en gemeenschappen overstroomde

PATTAYA;- Zware regens hebben gisteren Pattaya en andere delen van het Bang Lamung-district geteisterd en veroorzaakte overstromingen op vele wegen en in gemeenschappen.

De stortbuien volgende elkaar in tempo op en  teisterde de badplaats enkele uren.  Veel wegen in Sukhumvit, Zuid-Pattaya, Pattaya Sai 3 en Pattaya Beach waren onbegaanbaar voor kleine voertuigen.  Het vloedwater steeg in sommige gebieden tot 1-2 meter diep.

Het water overspoelde ook huizen en was meer dan een meter diep in dorpen op soi Khao Talo in tambon Nong Prue.  Veel huishoudens waren niet in staat om hun bezittingen te redden, die onder water kwamen te staan ​​en beschadigd raakten.

Het weerbericht op Olleke Bolleke Radio in Thailand, https://radio.streemlion.com/OllekeBollekeRadio, had donderdag al aangekondigd dat er een moessontrog over het lagere noorden, het centrale, het oosten en het lagere noordoosten lag, welke voor flink ongemak zouden zorgen.

In combinatie met de gematigde zuidwestelijke moesson die over de Andamanse Zee en de Golf van Thailand heerst, is het waarschijnlijk in heel Thailand aanhoudende regen, zware regen en geïsoleerde zeer zware regen.
Inwoners van risicogebieden in het noorden, noordoosten, oosten en zuiden werden gewaarschuwd voor hevige regenval die plotselinge overstromingen en afvloeiing van het bos zou kunnen veroorzaken.

Olleke Bolleke in Oost Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!