Wielerclub uit Hua Hin begint aan 9.999 km lange tocht om bewustzijn voor de vreselijke ziekte kanker te creëren 

HUA HIN:- De Sai Boon Prachuap Bicycle Club gaat een  ambitieuze fietstocht van 9.999 kilometer door Thailand en buurlanden ondernemen, om bewustzijn te creëren over kanker en om projecten op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg te financieren.

Onder de bezielende leiding van Khun Thanasarn Kamthai, de voorzitter van de club, zal het evenement, getiteld “Cycling Against Cancer 77 Provinces”, deelnemers door Thailand, Maleisië, Cambodja, Laos en Myanmar laten fietsen. De reis is op 13 oktober 2024, ter gelegenheid van de sterfdag van koning Rama IX begonnen en eindigt op 4 februari 2025, ter ere van Wereld kankerdag.

De fietsers zullen 115 dagen op pad zijn om bewustzijn te creëren over kankerpreventie en een gezonde levensstijl te promoten door middel van beweging. Het initiatief is er ook op gericht om het publiek, studenten en leraren te informeren over kankerpreventie door middel van gedeelde kennis en ervaringen.

Naast het creëren van bewustzijn, werkt de club aan het inzamelen van geld voor verschillende doelen. Donaties gaan naar de bouw van het Phra Phithak Saharoka Thai Traditional Medicine Hospital in de provincie Suphan Buri, evenals verbeteringen aan de Ban Nong Ka School in Prachuap Khiri Khan en de bouw van een nieuw kleuterklaslokaal op de Ban Non Udom School in Udon Thani.

Inwoners kunnen de voortgang van de club volgen en meer te weten komen over het initiatief via hun officiële Facebookpagina’s: Phra Phithak Foundation en Ban Nong Ka School.

Donaties kunnen rechtstreeks worden gedaan op de volgende rekeningen:
~ Het Phra Phithak Saharoka Thai Traditional Medicine Hospital: Krung Thai Bank, rekeningnummer 739-040950-9.
~ De Ban Nong Ka School: Krung Thai Bank, Pranburi Branch, rekeningnummer 716-0-33983-5.
~ De Ban Non Udom School: Krung Thai Bank, Ban Phue Branch, rekeningnummer 431-0-95592-4.

Voor meer informatie kunt u terecht op de officiële Facebookpagina’s van de Phra Phithak Foundation en de Ban Nong Ka School

Olleke Bolleke in Hua Hin

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!