Verschrikkelijke rioleringsstank bij het Hanuman kruispunt in Jomtien doet het publiek braken van afschuw

PATTAYA:-  Het sijpelende rioolwater op de Second Road in Jomtien bij het Hanuman beeld heeft bewoners en toeristen irriteert doordat het afschuwelijk naar rotte eieren stinkt. Het stinkende rioolwater borrelde het trottoir op, wat aanleiding gaf tot bezorgdheid over intens ongemak en gezondheidsrisico’s.

Verslaggevers onderzochten het getroffen gebied op het kruispunt Mach Chanu-Hanuman en bevestigden alarmerende omstandigheden nabij een restaurant naast het kruispunt met verkeerslichten. 

De weg is ondergedompeld in troebel zwart water dat de bedorven geur uitstraalde, wat aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich meebracht voor zowel de gemeenschap als de toeristen die het gebied bezochten.

Bij verder onderzoek werd soortgelijke lekkage van rioolwater aan het licht gebracht langs de randen van nabijgelegen commerciële gebouwen. Ondanks pogingen van aannemers om nieuwe afvoersystemen aan te leggen, houdt het probleem al bijna twee weken aan en verergert het ‘s avonds met een toegenomen waterstroom en geuremissie.

Motortaxichauffeurs die in de omgeving actief zijn, benadrukten de urgentie van het aanpakken van dit terugkerende probleem en benadrukten de negatieve impact ervan op het imago van de stad. Het getroffen kruispunt dient als toegangspoort tot verschillende toeristische attracties in Pattaya en is getuige van zwaar voetgangersverkeer, waaronder een aanzienlijk de toeristen.

Ondanks klachten bij de autoriteiten van de stad Pattaya wachten bewoners en bedrijfseigenaren op een oplossing, wat aanleiding geeft tot een oproep tot snelle actie van verantwoordelijke instanties. Ze onderstrepen de dringende noodzaak om de situatie recht te zetten om verder ongemak te voorkomen en de reputatie van Pattaya als een vooraanstaande toeristische bestemming te behouden.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN cable tv

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!