De aanleg van het Jomtien beach is een hindernisbaan voor mindervaliden en moeders met kinderwagens

JOMTIEN:- De graafwerkzaamheden langs het voetpad van Jomtien Beach zijn weer begonnen, wat ongemak veroorzaakt voor mensen die rolstoelen of kinderwagens gebruiken. 

Het project, dat deze week van start ging, omvat het ingraven van elektriciteitsleidingen en het renoveren van de bestrating. Het ontbreken van waarschuwingslichten en beschermde zones voor voetgangers heeft echter tot bezorgdheid over de veiligheid geleid.

Ouders en toeristen worden aangespoord extra voorzichtig te zijn vanwege het gebrek aan veiligheidsmaatregelen, vooral mensen met mobiliteitsproblemen en gezinnen met jonge kinderen. 

Hoewel de constructie bedoeld is om de infrastructuur van het gebied te verbeteren, heeft het tijdelijk toegankelijke paden verstoord, waardoor de lokale bevolking en bezoekers alternatieve routes gingen zoeken.

De gemeenschap heeft het stadsbestuur van Pattaya opgeroepen om deze veiligheidsproblemen onmiddellijk aan te pakken. Ze hopen dat de gemeentelijke autoriteiten snel zullen optreden om waarschuwingslichten te installeren en de bouwplaats te beveiligen, waardoor het welzijn van zowel voetgangers als toeristen wordt gewaarborgd. Te midden van de verstoring blijft de toeristen gemeenschap hoopvol dat deze verbeteringen uiteindelijk de strandervaring zullen verbeteren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!