UPDATE | De ouders van de 14-jarige schutter in het Siam Paragon-winkelcentrum brengen hun verontschuldiging naar het publiek over

BANGKOK: – Het Thais situatie commandocentrum, afgekort het SCC, heeft een verontschuldigingsbrief van de ouders van de dader, de 14-jarige schutter in het Siam Paragon winkelcentrum ontvangen.

Ze verontschuldigden zich oprecht voor wat er met alle betrokken partijen is gebeurd en zullen samenwerken met politieagenten en relevante overheidsfunctionarissen om alles in juridische procedures te leiden.

Onofficiële verontschuldiging
Mijn familie en ik voelen een diep gevoel van spijt. Wij bieden onze diepste excuses aan aan de slachtoffers, de families van de overledenen en de gewonden, voor het recente schietincident dat plaatsvond als gevolg van de acties van onze zoon in het warenhuis Siam Paragon. 

Dit omvat het publiek, toeristen, bedrijfs- en winkeleigenaren en degenen die betrokken zijn bij het incident of in de buurt zijn geëvacueerd en op enigerlei wijze problemen hebben ondervonden. Het omvat ook de medische staf, verpleegsters, politie, overheidsfunctionarissen, of het nu Thais, Chinees, Myanmar of Laos is, en alle partijen die door dit incident zijn getroffen. Wij betreuren ook ten zeerste de schade en impact voor het land als geheel. 

Mijn vrouw en ik verontschuldigen ons dat we niet eerder met het publiek hebben gecommuniceerd. 

Gedurende deze tijd zaten mijn familie en ik midden in een juridisch proces. Onze zoon zit op bevel van de Jeugdrechtbank vast in het Jeugdobservatie- en Beschermingscentrum. Mijn familie en ik hebben geen borgtocht aangevraagd omdat we van plan zijn volledig samen te werken met de autoriteiten bij het onderzoek naar de feiten en om ervoor te zorgen dat hetzelfde gewelddadige incident zich niet herhaalt. 

Wij zijn diep bedroefd en geschokt door dit incident en aanvaarden onze verantwoordelijkheid zo volledig als we kunnen. We willen ook beloven dat we zullen samenwerken met de politie, overheidsfunctionarissen en elke noodzakelijke instantie met betrekking tot deze juridische procedures, en dat we alle mitigatiemaatregelen en inspanningen zullen ondersteunen om de gevolgen van deze gebeurtenis zo goed mogelijk te verhelpen. 

Mijn familie en ik willen nederig om vergeving vragen en onze diepe excuses aanbieden aan de familie van de overledenen, de gewonden en hun families die het meest getroffen zijn door deze gebeurtenis, en aan iedereen vanuit het diepste van ons hart, met onze uiterste best respect. 

Ondertekend door de vader/wettelijke voogd van de minderjarige dader

Olleke Bolleke in Bangkok

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!