UPDATE | Het stoffelijk overschot van de verongelukte Russische toerist, vandaag bij de rotsen van Haad Tian op Koh Larn aangetroffen 

PATTAYA:- Het lichaam van een vermiste 22-jarige Russische zwemmer, doe door een speedboot uit Pattaya werd overvaren, is deze woensdagochtend gevonden op de rotsen bij Haad Tian op Koh Larn. 

Mr. Enrike Rakhman en zijn 20-jarige Thaise vriendin waren maandag van het strand aan het zwemmen en werden beiden door de speedboot overvaren en raakte dodelijke gewond door de scheepsschroeven. Het Haad Tian gebied is verboden terrein voor speedboten. 

De jonge vrouw, Khun Narada Taichaisong, werd kort daarna dood aangetroffen, met veel diepe wonden. Haar vriend was onvindbaar. De autoriteiten zochten twee dagen naar de Russische man, maar hadden hem niet kunnen vinden.

Volgens de politie zei dat er vijf wonden op zijn rug, schouder en nek, welke veroorzaakt waren door de schroeven van de speedboot.

Het lichaam van de jongeman werd ongeveer 60 meter verwijderd van de plaats waar hij door de boot werd overvaren terwijl hij van het water genoot in een gebied waar alleen zwemmers zijn toegestaan.

De 20-jarige bestuurder van de speedboot, Khun Thawatchai Chompupuang, werd eerder gearresteerd en beschuldigd van roekeloos vaargedrag met de dood tot gevolg. Hij vertelde de politie dat hij niet wist dat zijn speedboot iemand had overvaren. 

De loco-burgemeester van Pattaya, Khun Manote Nongyai, zei dat het water bij Haad Tian beach verboden terrein was voor speedboten omdat er boeien ontbreken, die voldoende veiligheid zouden moeten garanderen.

Haad Tian Beach is een zeer populair strand vanwege het heldere water, zei hij. De autoriteiten van Pattaya zouden het installeren van veiligheidsboeien langs alle stranden moeten bespoedigen, zei hij.

Luitenant-kolonel Chainarong Jitsoonthorn, rechercheur bij de politie van Pattaya, zei dat de jonge toerist op 11 augustus in Thailand arriveerde en maandag met zijn vriendin naar Haad Tian ging nadat hij had uitgecheckt bij een hotel vlakbij het strand van Na Baan, ook op Koh Larn.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Eén gedachte over “UPDATE | Het stoffelijk overschot van de verongelukte Russische toerist, vandaag bij de rotsen van Haad Tian op Koh Larn aangetroffen ”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!