De “Khlong Thom Pattaya Dreamer Market” is een van de meest gewaardeerde markten in Pattaya noord.

PATTAYA:- De Khlong Thom Pattaya Dreamer Market ligt aan de noordelijke rand van de levendige stad Pattaya, direct naast het populaire Mini Siam Miniature Park aan Sukhumvit Road. Deze drukke markt heeft onlangs een immense metamorfose ondergaan en trekt sindsdien  een groot aantal Thaise en buitenlandse toeristen aan, vaak vergezeld van hun families, die op zoek zijn naar een lekker culinair avontuur.

Een van de opvallende kenmerken van de heropleving van de markt is de introductie van nieuwe zitplaatsen in het centrale gebied tussen de twee rijen kraampjes. Deze aanpassing biedt bezoekers een comfortabele eetervaring terwijl ze genieten van een scala aan bekende Thaise gerechten tegen uiterst betaalbare prijzen. De Pattaya Dreamer Market is in een mum van tijd uitgegroeid tot een hotspot voor liefhebbers van streetfood in de stad.

Naast het heerlijke eten biedt de markt nog andere gebieden, waaronder een modeafdeling en een zone waar tweedehands goederen van de hand gaan. Fotoliefhebbers zullen ook hun eigen gebied vinden om onvergetelijke momenten vast te leggen. 

De Pattaya Dreamer Market is van maandag tot en met donderdag geopend tussen 16.00 en 21.00 uur. In de vroege uren van vrijdag tot en met zondag verandert de bazaar in een bruisende planten- en bloemenmarkt, wat de aantrekkingskracht van Pattaya als toeristische bestemming nog verder vergroot.

Schilderachtige, geïmproviseerde borden geven de verschillende secties aan, waaronder heerlijk eten, een mode-sectie en tweedehands goederen op de Klong Thom Pattaya Dreamer Market.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Pattaya Mail

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!