Meertalige beveiliger op luchthaven Suvarnabhumi spreekt de reizigers in vijf talen aan

SAMUT PRAKAN:- Een beveiligingsfunctionaris op Suvarnabhumi Airport, heeft het indrukwekkende vermogen om vijf talen te spreken. De spraakwaterval van de man is onder de aandacht van het publiek gekomen. 

Khun Yanaphop Boonthem, spreekt Thais, Japans, Chinees, Engels en Koreaans. Ondanks dat zijn voornaamste rol de beveiliging van luchthavens is, zijn de meertalige vaardigheden van de 55-jarige uiterst waardevol gebleken bij het begeleiden en assisteren van passagiers bij luchthavendiensten.

Het verhaal kwam aan het licht toen TikTok-gebruiker een filmpje plaatste waarin Yanaphop in meerdere talen moeiteloos met passagiers communiceert. Deze onverwachte vaardigheden van een veiligheidsagent intrigeerden velen. Doordat Yanaphop vijf talen beheerst, kan hij de juiste begeleiding en advies geven over de verschillende diensten op de luchthaven.

Mocht u als lezer van mijn blog een stevig woordje met hem willen wisselen, hij is te vinden gestationeerd bij de ingang van de internationale vertrekterminal, gate drie.

Momenteel spreekt Yanaphop vloeiend Engels, Japans en Chinees en studeert hij Koreaans. Hij gebruikt vaak een megafoon om passagiers door de aangewezen rookruimtes te leiden en adviseert hen niet buiten de terminal te roken, maar de aangewezen rookruimte bij Gate 1 te gebruiken. Deze mededelingen worden gedaan in het Thais, Engels, Japans en Chinees.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Sanook.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!