Het dispuut tussen Bolt en motortaxi’s in Pattaya escaleert, tijd dat de gemeente nu echt gaat ingrijpen

PATTAYA:- Het aanhoudende conflict tussen de Bolt motortaxi chauffeurs en win-rijders heeft geleid tot nieuwe zorgen over de regulering van het openbaar vervoer in Pattaya. Een video die op 11 september op sociale media werd geplaatst van een woordenwisseling tussen de twee groepen verspreidde zich snel en leidde tot roep om betere regelgeving.

Op de video was te zien hoe een Bolt-chauffeur werd geconfronteerd met vijf motortaxichauffeurs, wat leidde tot een verhitte discussie met handgemeen als gevolg.

Het incident vond plaats in de buurt van het winkelcentrum Central Festival Pattaya Beach en beide partijen bij de woordenwisseling ontkenden hun betrokkenheid toen ze door een verslaggever werden ondervraagd. Het voortdurende dispuut tussen Bolt en motortaxi’s in Pattaya toont de dringende behoefte aan betere regelgeving in een stad die jaarlijks honderdduizenden toeristen trekt.

Lokale autoriteiten en bezorgde burgers roepen op tot snelle actie om deze terugkerende problemen op te lossen en veilig vervoer te garanderen. Het beheer van het transportsysteem van Pattaya wordt in het licht van deze situatie opnieuw onder de loep genomen.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN cable tv

Tags:

Eén gedachte over “Het dispuut tussen Bolt en motortaxi’s in Pattaya escaleert, tijd dat de gemeente nu echt gaat ingrijpen”

  1. Bolt neem ik altijd geen taxibike maar een wagen,daar kan je met vier plaats nemen voor een paar baht meer dan een taxibike,en men zit altijd droog.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!