Miss Grand Chonburi 2024 begint in Oost-Thailand in een ongeëvenaarde grootse stijl

PATTAYA:- De langverwachte “Miss Grand Chonburi 2024” verkiezing ging afgelopen zaterdag officieel van start met een grote persconferentie in het Royal Garden Plaza in Pattaya.

Het evenement werd opgeluisterd door een reeks van gewaardeerde hoogwaardigheidsbekleders van het stadsbestuur, die hun oprechte steun betuigden aan de wedstrijd w.o. khun Wittaya Khunpluem, de voorzitter van de provinciale bestuursorganisatie van Chonburi, khunPoramase Ngampiches, de burgemeester van Pattaya, en khun  Surat Thepchaito, Directeur Toerisme en Sport van Pattaya.

Khun  Chirathivat Supharattanaseree, de directeur van de Miss Grand Chonburi-wedstrijd, zette het toneel klaar voor een opwindend evenement. De verkiezing omvat een driedaagse en twee nachten durende retraite voor deelnemers in het weelderige MGM Macau-resort, exclusieve sessies in de ‘zwarte kamer’, nachtjaponmodeshoots en adembenemende badkledingshows tegen de schilderachtige achtergrond van de iconische kustlijn van Pattaya.

Volgens Chirathivat zullen de deelnemers tijdens de badkledingwedstrijd op Pattaya Beach op 9 november 2023 zelfverzekerd langs het wereldberoemde strand lopen, eindigend met het gala-avonddiner in het Castello Di Bellagio Pattaya, een luxueus stadsmonument.

De gekroonde Miss Grand Chonburi 2024 ontvangt een geldprijs van ruim 300,000 Baht. Deelnemers krijgen ook gegarandeerd een rijk scala aan beloningen, waaronder internationale reismogelijkheden, prestigieuze kronen en talloze cadeaubonnen van genereuze sponsors.

Het volgende is een kort schema van de Miss Grand Chonburi 2024-verkiezing:
3-5 november: Secret Room-activiteiten en modeset bij MGM Macau
6-8 november: Activiteiten in Pattaya, Chonburi
9 november 2566: Badpakwedstrijd op Pattaya Beach
10 november 2566: Gala-avonddiner in Castello Di Bellagio Pattaya
11 november 2566: Laatste competitie in Once Upon a Time, Chonburi

Mis dit buitengewone evenement niet! Volg uw nieuwsbeer, dan komt het allemaal in orde!

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: https://www.facebook.com/missgrandchonburi

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!