Vissers op Jomtien Beach erkennen er een bende van gemaakt te hebben en beloven verbeteringen

PATTAYA:- De lokale vissers in Jomtien hebben verbeteringen beloofd, nadat ze te maken kregen met zware klachten over de properheid van Jomtien Beach, vooral in het gebied waar ze hun boten aan land hadden gebracht en een tijdelijke vismarkt hadden opgezet.

Er zijn klachten ingediend tegen de vissers von bezorgde burgers over de huidige ongeorganiseerde en rommelige toestand van dit gedeelte van Jomtien Beach. De puinhoop heeft voor toeristen een lelijk imago gecreëerd en zou de algehele toerisme van de stad schaden.

Het betrokken gebied betreft specifiek het aanleggebied voor de lokale vissersgemeenschap nabij het kruispunt Chaiyapreuk. De critici waren van mening dat dit gebied rommelig en slordig is, met overal verspreide uitrusting en persoonlijke bezittingen van de vissers.

De toestand van het gebied heeft aanleiding gegeven tot bezorgdheid dat dit in tegenspraak is met de toewijding van de stad om de stranden schoon te houden om zowel toeristen als inwoners te bedienen.

In reactie op deze zorgen gaf khun  Nares Saelee, voorzitter van de lokale vissersgroep in Jomtien Beach, toe dat het gebied inderdaad rommelig en smerig is. Hij drukte de oprechte intentie van zijn collega’s uit om het gebied te verbeteren en nodigde het publiek uit om binnen een week hun voortgang te komen bekijken.

De vissersgroep verontschuldigde zich bij de bewoners en toeristen voor het veroorzaakte ongemak. Ze beloofden ook maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat dergelijke vergissingen in de toekomst niet meer voorkomen.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN Cable tv

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!