Waarzegster in Buriram scheen “alles” te weten over de “mysterieuze” verdwijning van een Thaise man, maar haar glazen bol bleek wazig

BURIRAM:- Een plaatselijke waarzegster voorspelde dat een vermiste 68-jarige Thaise man, die op mysterieuze wijze verdween uit zijn huis in Buriram, in het noordoosten van Thailand, onder water lag. De beweringen van de plaatselijke waarzegster waren voor dorpelingen en reddingsteams aanleiding om zowel onder water als op het land te zoeken.

Ongelooflijk genoeg keerde de man twee dagen, nadat hij vermist was, dood gemoederd naar huis terug en onthulde dat hij onder een neemboom bij een vijver had gezeten en daar heerlijk had geslapen. Hij was zich ervan bewust dat mensen naar hem zochten, maar kon niemand waarschuwen dat alles in orde was. Hij voegde eraan toe dat het begon te regenen, maar bleef lekker onder neemboom zitten, omdat hij niet nat wilde worden

De ongewone gebeurtenis vond plaats in het dorp Salaosong in Buriram. Volgens de leider van de reddingsdienst Siam Ruam Jai Pu In, khun Vorabodin Rungrojchaikul, verdween de 68-jarige Thaise man, Khun Thongmuon Prommin genaamd, afgelopen maandag 4 september op mysterieuze wijze uit zijn huis.

Zijn 58-jarige vrouw, Khun Ratree Prommin, was er zeker van dat haar man in de dorpsvijver was verdronken, zoals de waarzegster had voorspeld. Bij inspectie werd echter geen bewijs gevonden, zoals een wandelstok of schoenen, die deze bewering zouden moeten ondersteunen. Desondanks werd er, om de gemoedsrust van de dorpelingen te kalmeren, ruim twee uur lang gezocht, maar er werd geen lichaam gevonden.

Twee dagen later bracht khun Ratree het “Siam Ruam Jai Pu van het United Rescue Team” op de hoogte dat haar man veilig naar huis was teruggekeerd. Bij onderzoek bleek dat Thongmuon onder een neemboom had gezeten bij de vijver waar dorpelingen hadden gezocht. Ondanks dat honderden mensen naar hem zochten, heeft niemand hem daar gezien, zoals uw nieuwsbeer in het Thaise Sanook News.

Ratree legde uit dat haar man, die aan een chronische ziekte lijdt en een wandelstok gebruikt, gewoonlijk nooit het huis verlaat. Op 4 september besloot hij echter naar buiten te gaan en verdween vervolgens van de radar.

Thongmuon vertelde dat hij twee dagen voordat hij zijn huis verliet, droomde over zijn overleden vader. Vervolgens dwaalde hij af zonder te weten waar hij heen ging en ging uiteindelijk onder een neemboom bij de vijver zitten. Hij had geen honger of behoefte om zich te wassen.

Hij was zich bewust van de regen, maar werd niet nat. Hij hoorde mensen naar hem roepen, maar kon ze niet zien en hij kon ook niet reageren. Hij was verbaasd waarom hij niet nat werd als het regende.

Hij sliep ’s nachts normaal en had het niet koud of warm. Toen hij weer bij bewustzijn kwam, liep hij terug naar huis, maar besefte toen pas dat hij al twee dagen vermist was. Hij gelooft dat een geest gedurende deze tijd bezit van hem had, maar de reden blijft onbekend.

Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Sanook News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!