19-jarige Thaise jongen pleegt zelfmoord uit protest tegen quarantaine

~DAT IS DE TRAGIEK VAN HET LEVEN~
(Het leven verloopt soms onrechtvaardig)

PHICHIT:- Gisteren is een 19-jarige jongen in rivier de Nan gesprongen en verdween onder water nadat zijn familie eiste dat hij zich thuis in quarantaine zou plaatsen na zijn terugkeer uit het door Covid geteisterde Bangkok.

Zijn moeder, khun Udomsri Kachonklin vertelde in tranen dat haar zoon Anuchit Imjai afgelopen zaterdag uit Bangkok was teruggekeerd. De familie en vrijwilligers van de lokale gezondheidszorg vroegen hem om 14 dagen thuis in quarantaine te blijven.

Het huis is aan de Nan-rivier nabij Wat Rat Chang Khwan in Tambon Pak Thang gelegen.

Na twee dagen in quarantaine, gaf Anuchit de moed op en raakte buiten zinnen en zei dat hij zijn vrienden wilde ontmoeten, zo vertelde de moeder.

Familieleden probeerden hem ervan te weerhouden de deur uit te gaan, wat leidde tot een ruzie waarin hij klaagde dat niemand van hem hield. Toen rende hij naar de rivier en riep dat hij zelfmoord ging plegen.  Zijn moeder rende achter haar zoon aan en erin slaagde hem te grijpen, maar hij schudde haar van zich af, waarbij zij kwam te vallen en de zoon in de rivier terecht kwa,.

Reddingswerkers zochten hem tevergeefs in de rivier.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!