De deelnemers arriveren aan de verkiezing van Miss Grand Thailand arriveren via de ‘Bikini Express’

SAMUT PRAKAN:- De deelnemers aan de Miss Grand Thailand 2022 verkiezing slenterden afgelopen weekend door de gangen van luchthaven Suvarnabhumi en landden een uur later in Khon Kaen voor de start van de schoonheidswedstrijd van dit jaar.

 “We zijn verheugd om de wonderschone Miss Grand Thailand 2022-deelnemers te verwelkomen en te begeleiden op een Thai Vietjet-vlucht”, zo vertelde een opgetogen commercieel directeur khun Pinyot Pibulsonggram van de luchtvaartmaatschappij.

De budget luchtvaartmaatschappij, die de bijnaam “Bikini Airline” heeft vanwege advertenties met schaars geklede stewardessen, sponsort het badpakgedeelte van de verkiezing van dit jaar.

 De budgetmaatschappij sponsort ook Miss Grand International, die schoonheidswedstrijden van over de hele wereld vervoert om verschillende bestemmingen in Thailand te promoten.

Onder de passagiers vorig jaar was Nguyen Thuc Thuy Tien, de regerende Miss Grand International koningin uit Vietnam. Andere schoonheden die sinds 2016 de cabine van Vietjet sieren, zijn onder meer Miss Grand Thailand-winnaars Kantida Lungjareon (Phrae), Nicharee Boonsiri (Sakon Nakhon) en Unchaya Petchamanee (Songkhla).

Miss Grand Thailand wordt sinds 2013 jaarlijks gehouden om nationale schoonheden te selecteren om deel te nemen aan wereldwijde optochten – inclusief haar zusterwedstrijd, Miss Grand International.

Dit jaar zal de voorlopige competitie worden gehouden in Khon Kaen, terwijl de grote finale van de kroningsnacht op 30 april in Bangkok zal plaatsvinden.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand  
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!