75-jarige vrouw viel in haar boot op Bang Pakong Rivier flauw en moest gered worden.

CHACHOENSAO:- Een 75-jarige vrouw werd bewusteloos uit boot gehaald, nadat ze in de oostelijke provincie Chachoengsao tijdens het peddelen flauwviel.

De boot van de bejaarde vrouw dreef in het midden Bang Pakong-rivier, de sterke stroming zorgde ervoor dat de boot snel verder afdreef, een man ontdekte haar vanaf de wal en nam contact op met een reddingsteam om haar te redden.

Khun Noramin Tongsamak, die getuige was van het incident, nam via Facebook contact op met een reddingsteam nadat ze de oude vrouw had zien flauwvallen op een donkerblauwe glasvezelboot op de Bang Pakong-rivier.

Khun Noramin zegt dat hij de vrouw in het midden van de rivier zag drijven vanaf een plek in de buurt van het Chachoengsao Medical Development Hospital naar het Chachoengsao Technical College.

Het reddingsteam slaagde erin weer bij kennis te brengen en nam contact op met haar zoon om haar naar huis te brengen.

De zoon vertelde aan Thaise media dat zijn moeder diabetes had en dat haar bloedsuikerspiegel laag was.

Hij vertelde haar dat hij niet wilde dat ze alleen reisde, maar was toch in haar bootje gestapt om naar een nabijgelegen markt te gaan en nam toen een boot op de rivier.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!