Olleke Bolleke presenteert u een fotocompilatie van het nieuwe ruimtehotel in Pattaya, Thailand 

PATTAYA:- In het hart van Pattaya noord, de stad die nooit slaapt is een nieuw super-de-luxe hotel verrezen, Het Grande Center Point Space Pattaya, het is het eerste hotel met ruimtethema in Thailand.

Het is geheel geïnspireerd door de ruimtevaart, van de spaceshuttle tot landschappen in de ruimte, het hotel heeft 490 kamers met aurora- en sterrenlichtplafonds om je het gevoel te geven dat u in een ruimteschip zit.

Elke kamer heeft een eigen balkon met uitzicht op de Golf van Pattaya en varieert in grootte van 45 tot 133 m².

Dit unieke hotel is het vlaggenschiphotel van LH Mall & Hotel Group en is het eerste hotel met een volledig ruimtethema in Thailand.

Het is uniek en fascinerend omdat het ruimtevaart als designconcept combineert met het comfort voor gasten van alle leeftijden, met vele attracties, b.v.  het ruimtebos of het enorme rijke waterpark met een oppervlakte van 11.500 m² in vier zones.

Space Water Park heeft een ruimtepiratenstrand met wit zand en realistisch ogende golven.

Bezoekers kunnen de Lazy Space Forest River afdrijven door grotten, watervallen, draaikolken en intergalactische jungles.

Een moderne faciliteit in ruimteschipstijl met een kinderclub en een speelkamer, evenals recreatiefaciliteiten in de buitenlucht, waaronder een speeltuin, een zandbak en minigolf, behoren tot de andere voorzieningen.

Er zijn ook extra voorzieningen zoals restaurants, cafés en restaurants op het dak.  en een enorme conferentieruimte in het Space Convention Center, die plaats biedt aan vergaderingen voor maximaal 900 personen en is uitgerust met ultramoderne apparatuur zoals een 12,48 x 5,40 m LED-scherm.

De Let’s Relax Onsen & Spa met een oppervlakte van maar liefst 3.000 m² en de eerste onsen met zeezicht in Thailand is net zo’n hoogtepunt als populaire behandelingen zoals spa en Thaise massage.

Mocht u één keer tussen de sterren willen slapen, KLIK HIER!

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!