73-jarige Amerikaan raakt in Pattaya gewond door een laaghangende nutskabel 

PATTAYA:- Een 73-jarige Amerikaanse expat die op zijn motorfiets door deze kustplaats tufte, raakte verstrikt in een laaghangende nutskabel en raakte daarbij gewond.

De locoburgemeester van de wijkgemeente Nongprue, Khun Wanchai Sanengam, bezocht Mark, wiens achternaam niet werd genoemd. 

Khun Wanchai vertelde tegen “Snelle Jelle, onze razende reporter, dat Mr. Mark gewond was geraakt, toen hij met zijn motorfiets in de nutskabel verstrikt raakte en ten val kwam. Hij is nu aan het herstellen, maar er moeten nog wel hersenröntgenfoto’s gemaakt worden.

“Het zoveelste ongeval werd veroorzaakt door een communicatiebedrijf dat roekeloos was en na onderhoud van de kabel wel gebakken vond en er niets aan gedaan had, om het gevaarlijke euvel te verhelpen

Mr, Mark heeft al officieel aangifte gedaan bij de politie van Pattaya tegen het communicatiebedrijf,” zo verklaarde khun Wanchai.

Mr. Mark was dankbaar voor het bezoek van de loco-burgemeester en hun aandacht voor dit incident, in de hoop dat het zou helpen om de nutsbedrijven minder laconiek hun onderhoud te verrichten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!