70 procent van de inwoners van Koh Larn is al gevaccineerd

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA- Volgens burgemeester Sonthaya Khunpluem is op het eiland Larn bij Pattaya 70 procent van de inwoners al tegen Covid19 virus ingeënt.

Koh Larn is door het Chonburi Public Health Office aangemerkt als een prioriteitsgebied voor vaccinatie, aangezien het eiland van groot belang is voor binnenlands en buitenlands toerisme en de overgrote meerderheid van de eilandbewoners wordt geclassificeerd als “hoog risico” vanwege het regelmatige contact met vakantiegangers. 

Het eiland is bijna volledig afhankelijk van het toerisme. Koh Larn is afgelopen maandag pas weer opengegaan voor toerisme nadat het op 5 mei voor bezoekers was gesloten. 

Volgens de burgemeester heeft Koh Larn ongeveer 2.500 geregistreerde inwoners. De resterende 30 procent van de burgers ouder dan 18 moet in de nabije toekomst worden ingeënt Toerisme is belangrijk voor de economie van het eiland en de bevolking wil geen verdere afsluitingen van het eiland instellen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!