45 python eieren onder een huis in Phitsanulok gevonden

~EEN EI HOORT ERBIJ~
(Nederlandse reclame slogan voor eieren)

PHITSANULOK:- Eerder deze week werden er 45 uitgebroede eieren van een python onder een huis in Phitsanulok gevonden, de huiseigenaren geloven dat het een teken van geluk is.  De python werd overigens niet gevonden, maar er waren veel slangenhuiden rond de locatie.  

Het reddingsteam van Phitsanulok ontving op 15 juni 2021 een melding van dorpelingen die grote hoeveelheden slangenhuiden achter hun huis vonden.  De bewoners waren bang voor gevaar van de slangen in de omgeving.  

Een team van getrainde slangenvangers ging naar het betreffende huis. Het team vond op 3 verschillende plekken grote slangenhuiden.  Het team denkt dat er minstens 1 python in het gebied is.  

De elkaar gevonden de slangenhuiden bedroeg in totaal 8-9 meter en is een ongelofelijke hoeveelheid. Daarom ging het team op zoek naar slangen in de buurt en rond het huis voor de veiligheid van dorpsbewoners en huisdieren in het dorp.  

Bij het doorzoeken van een gebied achter het huis merktenambtenaren dat de vloer van gips was en dat er ruimte onder was.  Daaronder zou het donker en stil zijn, een perfecte locatie voor slangen en andere wezens om zich zo lang voor mensen te verbergen.  Het reddingsteam besloot een deel van de vloer weg te slopen en wat ze aantroffen was schokkend.  Binnen waren 45 lege slangeneieren gevonden, wat betekent dat ze allemaal door de omgeving rond zouden moeten zwerven.

Met deze ontdekking deed het team nog meer moeite om het gebied te doorzoeken op kleine en grote slangen, maar er werden er geen gevonden.  Het team denkt dat alle slangen zijn ondergedoken in het bos achter het huis.  De slangeneieren zijn nu veilig afgevoerd.  

De huiseigenaar en buren lieten aan het Sanook News Team weten dat ze denken dat deze slangen een teken van geluk zijn.  De lokale bevolking gelooft dat het geen toeval is dat slangenhuiden en slangeneieren opduiken vlak voor de trekking van de regeringsloterij.  Van de lengte en slangenleer, het aantal eieren en het huisnummer, de geluksgetallen omvatten 111, 20, 45 en 89.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Sanook News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!