70-jarige vrouwelijke straatveger in Chonburi door een nog onbekende man verkracht.

CHONBURI:- Daar is door een onbekende man een 70-jarige vrouw bij de keel gegrepen en verkracht. De dader bedreigde haar met een scheermes als zij het in haar hoofd zou halen om aangifte bij de politie te doen.

Gisteren, 25 april, ontmoetten enkele journalisten khun Champa Khemthong, een vrouwelijke 70-jarige straatveger, die naar verluidt werd verkracht door een onbekende man met een scheermes in haar huurkamer in de buurt van de Nong Ri – Thong Khung Road

Volgens de verklaring van het slachtoffer vond het misdrijf plaats op 30 april jl.  rond 20 uur. Ze was in haar kamer toen de dader inbrak, en haar met het mes tegen haar keel verkrachtte.

Nadat hij zijn slachtoffer had verkracht, dreigde de dader het slachtoffer om geen aangifte te doen bij de politie en dat hij zou terugkeren. Uiteindelijk besloot ze hem echter aan te geven op het politiebureau van Chonburi, waar haar werd aangeraden haar lichaam te laten onderzoeken in het Chonburi-ziekenhuis.

Khun Saichon Paisalpoom, een 61-jarige voormalige dorpshoofd, vertelde tegen de journalisten dat de politie de plaats delict al had gecontroleerd. Hij verdacht een nomade of een drugsverslaafde van het plegen van deze misdaad omdat zoiets ongekend was. Hij zei ook dat de dader niet terugkwam, hoewel de zoon van het slachtoffer wachtte om hem te overmeesteren..

Aanvankelijk verklaarde kolonel Nithat Waenpradub, hoofdinspecteur van het politiebureau van Chonburi, telefonisch aan TPN-media dat ze beveiligingsbeelden aan het bekijken waren om de dader te vinden en verschillende verdachten zouden oproepen voor verhoor.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Eén gedachte over “70-jarige vrouwelijke straatveger in Chonburi door een nog onbekende man verkracht.”

  1. Misdaad volgens dit artikel gepleegd op 30 april. Maar het is vandaag nog maar 26 april. Toch vind ik het vreselijk. Die dader moesten ze castreren. Het zal je moeder maar wezen ocharme.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!