7 Thais gearresteerd wegens vermeende seks met minderjarige meisjes, de politie is op zoek naar meer verdachten

SURAT THANI:- In deze zuidelijke provincie zijn zeven mensen gearresteerd wegens vermeende seks met minderjarige meisjes.  Een 14-jarig meisje wordt ook beschuldigd van mensenhandel omdat ze naar verluidt andere tienermeisjes tot prostitutie zou hebben verleid.  Omdat één van de verdachten de zoon is van een belangrijke politicus, heeft politieluitenant-generaal Surachate Hakparn, ook wel bekend als “Big Joke” laten weten dat alle verdachten dienovereenkomstig zullen worden aangeklaagd, ongeacht wie ze zijn.

De politie werd naar een hotel in Surat Thani geroepen vanwege een ruzie tussen twee tienermeisjes.  De politie deed onderzoek en ontdekte dat een 13-jarig meisje zichzelf daar voor seksuele diensten aanbood.  Bij verder onderzoek vonden agenten vijf andere tienermeisjes tussen de 14 en 16 jaar die volgens hen ook in de sekshandel werkzaam waren.

Agenten arresteerden zeven mannen op beschuldiging van seksueel misbruik van een kind jonger dan 15 jaar, het voor seksuele doeleinden van een kind onder de 15 jaar van hun ouders in de steek laten, een kind onder de 15 jaar brengen om seksueel geweld te plegen, en het overreden, aanmoedigen of  andere dingen doen om een ​​kind tot misdaad te leiden.

De politie is nog op zoek naar een andere verdachte.  Big Joke voegde eraan toe dat agenten denken dat er veel meer verdachten en slachtoffers zijn, aangezien de tieners al een jaar seks met oudere mannen hadden.

Big Joke verklaarde dat één van de tieners later aan de politie bekende, dat ze andere meisjes had gelokt tot sekswerk.  Agenten zeggen dat hoewel ze ook een slachtoffer was, ze strafrechtelijk zal worden vervolgd voor het overreden van de meisjes tot prostitutie.  Vijf andere meisjes die naar verluidt betrokken zijn bij sekswerk, vallen nu onder de hoede van de afdeling Sociale ontwikkeling en menselijke veiligheid van Surat Thani.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thairath
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: Thairath

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!