Twee mannen gewond na steekpartij om een vrouw in Sri Racha

STR RACHA:- Twee mannen zijn gewond geraakt nadat een ruzie tussen de ex en de huidige man in het leven van een jonge vrouw in Sri Racha escalatie tot een steekpartij. De hulpdiensten werden op ​​de hoogte gebracht van het incident in het subdistrict Surasak.

De  hulpteams kwamen ter plaatse en troffen een gewonde man aan, de 23-jarige Khemmarat Suwannachot. Hij bloedde hevig door meerdere steekwonden. Na medische basisbehandeling ter plaatse, werd hij met spoed naar een ziekenhuis gebracht voor verdere medische hulp.

De 27-jarige khun Sukanya Thongkot, vertelde tegen de politie: “Mijn ex-man, khun Eakkachai Wongklang, heeft het ongeveer een maand geleden met mij uitgemaakt. Hij en onze 7-jarige zoon, die bij Eakkachai woont, kwamen naar mijn huis om kleren en persoonlijke bezittingen te halen die hij had achtergelaten.”

“Mijn nieuwe vriend, khun was thuis. De twee mannen begonnen onmiddellijk ruzie te maken, wat vervolgens escaleerde tot het messengevecht.  Mijn ex-man (Eakkachai) was de eerste persoon die aanviel met een mes, waarbij hij op mijn huidige neerhakte voordat hij wegreed.” zo vertelde de vrouw.

De politie van Sri Racha kreeg later bericht van een ander plaatselijk ziekenhuis dat khun Eakkachai zichzelf met hoofd- en armletsel had aangemeld, voor een medische behandeling maar was lang niet zo ernstig gewond als Khemmarat.

De politie van Sri Racha ging naar het ziekenhuis waar khun Eakkachai werd behandeld en hij werd in hechtenis genomen voor verdere juridische stappen. Officieren die bekend zijn met het onderzoek, verklaarden dat ze de verklaring van Sukanya bestuderen dat Khun Eakkachai omdat hij als eerste één mee tevoorschijn haalde.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!