59-jarige Thaise leraar loopt in de provincie Buriram, Thailand tegen de verkeerde vrouw

BURIRAM:- De politie van Buriram doet onderzoek nadat foto’s en clips van een 59-jarige leraar in seksueel compromitterende posities naar zijn collega’s waren gestuurd, wat er alles van heeft dat de lenige man gechanteerd wordt.

De 59-jarige Thaise leraar vertelde in de noordoostelijke provincie Buriram tegen de politie dat hij door een bloedmooie 32-jarige vrouw uit Kalasin werd opgelicht.

Het slachtoffer overhandigde de politie een profielfoto van de vrouw en het chatlogrecord als bewijsmateriaal.

Hij zei dat de vrouw zondag contact met hem had opgenomen via haar Facebook-pagina, waarop een prachtige profielfoto stond onder de naam “Sorn Laaiad”.  Ze stuurde een bericht waarin ze hem vroeg om haar vriendschapsverzoek te accepteren.  Toen hij dat deed, begon ze naaktfoto’s van zichzelf naar hem te sturen.

Ze spraken af ​om elkaar afgelopen woensdag in Buriram te ontmoeten, waar hij haar meenam voor een dineetje, voordat ze samen teruggingen naar een hotel. 

Hij was naar de politie nadat de vrouw hem chanteerde door te zeggen dat zij foto’s met een afbeelding van hem in een comprimerende positie naar zijn collega’s wilde sturen. Maar de persoon op de seksueel getinte foto’s is iemand anders en zeker hij niet.

Hij gaf toe dat hij seks had met de vrouw en dat hij drie betalingen van in totaal 13.700 baht naar haar bankrekening had overgemaakt en zou zich nooit gefotografeerd of gefilmd laten hebben.

Hij voegde eraan toe dat hij geen aanklacht tegen de vrouw wilde indienen, maar dat ze moest stoppen hem op deze manier te vervolgen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!