51-jarige vrouw in Chonburi wint de eerste prijs van 12 miljoen baht in de Thaise staatsloterij

CHONBURI:- Een 51 jaar oude Thaise vrouw in het hoofddistrict van Chonburi heeft eergisteren de eerste prijs gewonnen in de Thaise nationale loterij en ontving het lieve sommetje van 12 miljoen baht.

De Thaise loterij wordt twee keer per maand aangekondigd (de 1e en de 16e van elke maand).  Een straatje van de eerste prijs loterij is 6 miljoen baht waard.

Khun Thongbai Wichuna, 51, een kippenvleesverkoopster in Na Pa, toonde gistermiddag haar twee sets loten met nummer 077258 met haar naam op de achterkant van het lot.

De gelukkige Khun Thongbai zei: ‘Vroeger hoopte ik dat ik op een dag al mijn schulden zou kunnen betalen en een nieuw huis zou hebben.  Ik heb niet veel geld en werk als voedselverkoper, ik verkoop kip, wat, hoewel het net genoeg oplevert om mijn rekeningen te betalen, maar mij niet in staat stelt geld te sparen of mijn eerdere schulden af te betalen.”

“Ik ben heel blij dat ik de eerste prijs in de loterij heb gewonnen.  Ik zal het geld gebruiken om mijn schuld af te betalen, een huis te kopen en te doneren voor anderen in nood tijdens de Covid19 pandemie.” zo concludeerde khun Thongbai.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Wisarn Sangjaroen
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Top Nieuws 

Eén gedachte over “51-jarige vrouw in Chonburi wint de eerste prijs van 12 miljoen baht in de Thaise staatsloterij”

  1. Eigenlijk zou je verwachten dat je twee keer per maand dit soort berichten ziet in de media.
    Loterij is een kans op finaciele vrijheid, de gemiddelde Thai zou het uitschreeuwen.
    Maar eigenlijk zie ik dat maar twee keer per jaar.
    Zou me niks verbazen dat die andere winnaars toevallig niet zo graag in de media komen omdat ze connecties hebben met de loterij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!