5-jarig jongetje peutert met zijn vinger in een deur van een pub in Pattaya en krijgt hem er met geen meer mogelijkheid uit!

PATTAYA:- De plaatselijke reddingsdienst moest er aan te pas komen om de vinger van de jongen uit het gat te halen, maar daarvoor moest wel de aluminium deur open gesneden worden.

De 5-jarige jongen leerde op de harde manier om in het vervolg zijn vingers niet in sleutelgaten te steken.

De medewerkers van de Sawang Boriboon Thammasathan Foundation hadden ongeveer 20 minuten nodig om door het metaal van een deur te snijden in Murphy’s Irish Pub Pattaya-Darkside restaurant op Soi Wat Boonsamphan, waar de Thais-Ierse jongen zijn wijsvinger in het sleutelgat van de schuifdeur had gestoken.

Er waren veel tranen van de jongen, maar hij was ongedeerd.

Zijn moeder, Kanchana Chaikum, 34 jaar, zei dat ze in het restaurant werkte en haar twee zonen binnen liet spelen.  Maar jongens zullen jongens zijn en een van hen stak zijn vinger waar hij beter niet had kunnen doen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The PattayaMail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The PattayaMail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!