Politie van Pattaya ontdekt verborgen wapenarsenaal in een elektriciteitskast

PATTAYA:- De politie van Pattaya ontdekte deze week een arsenaal aan wapens die in een elektriciteitskast aan de weg waren verstopt. De stadspolitie beloofde plechtig dat ze hard zouden optreden tegen deze vormen van criminaliteit op het strand toen ze deze onverwachte ontdekking deden.

De politie van Pattaya gaat de strijd tegen allerlei illegale activiteiten in de stad opvoeren.  De agenten hebben van hogerhand te horen gekregen wat ze moeten doen met een verborgen arsenaal wapens in elektriciteitskast op de Pattaya Beach Road.

In de elektriciteitskast zaten drie zwaarden, een mes en een sikkel.  Vermoedelijk wist niemand van het eigendom van de wapens op de eisen, maar de politie heeft een groep verdachte tieners die bij de elektriciteitskast zaten, aangehouden en meegenomen ondervraging op het politiebureau.  De wapens zijn in beslag genomen en op het politiebureau opgeborgen.

De politie vertelde tegen “Snelle Jelle” onze stadsreporter dat ze deze dagelijkse intense repressie zouden voortzetten, waaronder ook willekeurige inspecties op afgelegen plekken om het vertrouwen te vergroten van toeristen die naar Pattaya zijn gereisd om te ontspannen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!