44-jarige Thaise man sterft na overreden te zijn door trein in Chonburi, politie denkt dat slachtoffer dronken was

CHONBURI:- Gisteren werd een 44-jarige man dood verklaard bij het spoor in het Phan Thong District nadat hij door een trein was overreden.

De politie van Phan Tong werd om 9.50 uur op de hoogte gebracht van het ongeval, welk zich nabij een tempel in het subdistrict Kok Keenon voorgedaan had.

Zij en reddingswerkers kwamen ter plaatse en vonden het lichaam van de 44-jarige  Kampan Chaochengyuen, liggend op de rails.  Hij had ernstige verwondingen opgelopen door te zijn overreden door een trein.

Een stukje verderop werd een kom met half opgegeten noedels in de buurt van zijn lichaam gevonden, wat de politie doet vermoeden dat Khun Kampan voorafgaand aan het ongeval op de treinsporen had gegeten.  Ongeveer 300 meter verderop kwam de trein tot stilstand.

Een bewaker, dhr. Songkran Sornnarain, 58, die in de buurt aanwezig was, vertelde tegen de politie van Phan Thong: “Ik zag de man zonder shirtje in de buurt van mijn beveiligingshokje met een kom noedels lopen. Hij zat op het spoor en begon zijn ontbijt te eten, ondanks dat ik hem waarschuwde voor de gevaren van een dergelijke actie.”

 “Er begon een trein te komen, zoals ik had gewaarschuwd, en begon een hoorn te schallen om Kampan te waarschuwen.  Op dat moment lag Kampan op de grond en gebruikte de spoorlijn als kussen voor zijn hoofd toen hij werd geraakt.  Het slachtoffer was geen buurtbewoner, ik had hem nog nooit eerder gezien.  Ik heb vaak tegen hem geschreeuwd dat hij moest maken dat hij wegkwam, maar luisterde niet.”  Zo verklaarde Songkran.

De 41 jaar oude machinist van de trein, khun Raewat Sriarj, 41, vertelde tegen de politie van Phan Thong: “Ik zag iets op de spoorlijn toen ik het gebied naderde waar het incident plaatsvond.  Het was van ver moeilijk te identificeren, aangezien de man geen overhemd droeg en de man lag.  Ik probeerde te toeteren, maar het slachtoffer reageerde niet, mogelijk dronken toen hij op het spoor lag en het spoor als kussen voor zijn hoofd gebruikte.  Ik slaagde erin de trein te stoppen, maar het kostte wat tijd en ik kon niet voorkomen dat ik de man raakte.”

De politie van Phan Thong gelooft dat het incident geen zelfmoord was en dat het slachtoffer waarschijnlijk zwaar dronken was.  Ze lieten weten het incident te onderzoeken.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Pu Chonburi / Top News
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pu Chonburi / Top News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!