40 feestgangers op nieuwjaarsfeestje in restaurant Bangkok gearresteerd wegens vermeende illegale drugs

BANGKOK:- Eergisteren zijn er tijdens een nieuwjaarsfeestje in een restaurant in Bangkok veertig mensen gearresteerd voor het naar verluidt wegens hebben van illegale drugs.

Een team van de politie van Huai Khwang viel gisterochtend (1 januari) een “restaurant” in Soi Ratchadanivet in Huai Khwang binnen.  De politie hield officieel de naam van het restaurant geheim in afwachting van verder onderzoek en juridische stappen.

Op het feest werden veertig mensen aangetroffen, die door de politie van Huai Khwang worden beschreven als 23 mannen en 17 vrouwen.  Zevenentwintig van hen zouden recentelijk illegale drugs hebben gebruikt na een op urine gebaseerde drugstest, zo verklaarde de politie aan de Thaise pers.

Acht ecstasy pillen en vijf gram ketamine werden op de vloer van de zaal gevonden waarbij niemand zowel klanten als personeel het idee waar de drugs plots vandaan kwamen.

Een man geïdentificeerd als de manager van het restaurant, khun Sarawut, (achternaam niet vrijgegeven aan de pers) wordt geconfronteerd met meerdere aanklachten in verband met de arrestatie, waaronder illegale drugs en het overtreden van de huidige Covid-19-gerelateerde regels die verwijzen naar locaties voor sociale afstand en uitgaansgelegenheden  .

Alle verdachten werden naar het politiebureau van Huai Khwang gebracht voor verdere juridische stappen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Thai Ch8 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Thai Ch8 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!