Koel tot koud weer in het noorden van Thailand, geïsoleerde zware regenval in het zuiden

BANGKOK:- De Thaise Meteorologische Dienst liet vandaag maandag (3 januari) weten dat een vrij sterk hogedruk-systeem boven-Thailand bedekt.  In de gebieden wordt koel tot koud weer en harde wind voorspeld.

De bergtoppen in het noorden en noordoosten zijn koud tot erg koud met temperaturen van 3 tot 15° Celsius waarbij de mensen vanwege het wisselende weer zijn gewaarschuwd om goed op hun gezondheid letten.

Het ministerie vermeldde ook dat de vrij sterke noordoostelijke moesson heerst in de Golf van Thailand en het zuiden.  In het lagere zuiden worden onweersbuien en geïsoleerde zware regenval voorspeld.

De windgolven in de Golf zijn ongeveer 2-3 meter hoog en meer dan 3 meter hoog tijdens onweersbuien.  Mensen in het lagere zuiden moeten oppassen voor de ernstige toestand en regenophoping die plotselinge overstromingen en overstromingen kan veroorzaken.  Alle schepen dienen voorzichtig te werk te gaan en onweersbuien af ​​te weren, terwijl kleine boten aan de wal moeten blijven.

In Bangkok is het koel in de ochtend en staat er een harde Noordoostelijke wind.  De temperatuur zal in het bereik van de 20 en de 33° Celsius komen te liggen.

De actuele weersvoorspelling voor de komende 24 uur kunt u ieder uur op Olleke Bolleke Radio in Thailand beluisteren.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!