4 vrouwen in Nakhon Pathom gearresteerd voor het maken van 50.000 valse 100 dollarbiljetten

NAKHON PATHOM:- De politie heeft vier vrouwen gearresteerd voor het produceren en verkopen van valse bankbiljetten in Amerikaanse dollars en namen ongeveer 50.000 valse biljetten van 100 Amerikaanse dollar in beslag.

Generaal Damrongsak Kittiprapat, het plv. hoofd van de nationale politie, zei dat Jirapat, één van de vier verdachten, gisteren werd gearresteerd in een huis in het Bang Len-district van Nakhon Pathom met een pers voor het vervalsen van bankbiljetten en 50.000 valse Amerikaanse dollarbiljetten.  Haar familienaam werd niet vrijgegeven.

Volgens hem plaatste khun Jirapat eerder de valse bankbiljetten op Facebook te koop aan, rechercheurs ontdekten later dat ze lid was van een bende die bankbiljetten van Amerikaanse dollars van de pers lieten rollen.

Eerder arresteerde de politie de dames: Pachara, Orathai en Sirinrat, wiens achternamen ook werden achtergehouden.

Khun Pachara en khun  Orathai zeiden dat khun Sirinrat hen had ingehuurd om valse bankbiljetten te verkopen.  Khun Sirinrat bekende de misdaad en zei dat khun  Jirapat valse bankbiljetten voor haar had gemaakt.  Ze zeiden dat het hun eerste misdaad van dien aard was.

De politie is nu op zoek naar andere handlangers.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!