De kamnam van de wijk Thonburi in Bangkok moet het geschil tussen één Thaise vrouw en te luid zingende monniken gaan oplossen 

BANGKOK:-  Ambtenaren in de historische wijk Thonburi in Bangkok hebben zich als intermediair opgesteld tussen een tempel en een vrouw in een nabijgelegen condominium nadat haar klacht over luid zingen bij begrafenissen viraal ging.

 Khun Sorawut Wisetsanguan, het districtshoofd zei, dat vertegenwoordigers van Wat Bang Sakae Nok de klager en het condo-personeel komende  zondag zouden ontmoeten.

Het geschil kwam op gang nadat een videoclip liet zien dat de vrouw naar de tempel ging om te klagen over luid gezang tijdens een begrafenisceremonie.  Ze vroeg de monniken om minder luid te zingen en zei dat het haar online studie in het condominium stoorde.  De video werd in april geplaatst, maar ging pas dinsdag viraal.

 “Ben u een Thaise?”, zei een man die de video opnam.  “Het zingen duurde slechts 30 minuten.”

 De vrouw zei dat ze haar klacht naar het managementteam van haar appartement zou overbrengen om het door te sturen naar het districtskantoor.

De Wat Bang Sakae Nok in de wijk Talad Phlu wordt omgeven door tal van appartementsgebouwen.  De tempel werd 400 jaar geleden gebouwd, terwijl de appartementen ontstonden nadat de BTS Silom-lijn was verlengd van Saphan Taksin naar Bang Wa-stations.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Facebook Wat Bang Sakae Nok 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!