30 arbeiders weten in West-Thailand aan de dood te ontsnappen voordat hun bus spontaan in brand vliegt

KANCHANABURI:- Ongeveer 30 arbeiders ontsnapten ternauwernood aan de dood nadat een bus waarin ze reisden gisteren in het hoofddistrict in brand, zo maakte de politie bekend.

Het incident vond plaats rond 7.20 uur op snelweg 3209 voor de Ban Huai Rai-school in Tambon Phang Tru, in het district Tha Muang. De bus bracht zo’n 30 arbeiders van Vita Food Ltd van Tambon Saen To in het Tha Maka district naar een nieuwe fabriek in Tambon Nong Tak Ya in Tha Muang.

Volgens gegevens van de arbeiders passeerde de bus de school toen de motor het begaf en vlam vatte, waardoor rook uit de motorruimte kwam. Toen het vuur zich snel razendsnel verspreidde en de bus binnenkwam, zette de chauffeur het voertuig aan de kant van de weg, zodat de arbeiders in veiligheid konden komen.

Vier brandweerauto’s van nabijgelegen lokale tambons werden ingeroepen.  De brand was in 20 minuten onder controle, maar de bus raakte totaal beschadigd.

Er is een onderzoek gaande om de oorzaak van de brand vast te stellen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 

Content: Olleke Bolleke in West-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!