200.000 toeristen uit Saoedi-Arabië zullen dit jaar Thailand komen bezoeken

BANGKOK:- De Minister van Toerisme en Sport, Khun Pipat Ratchakitprakarn maakte bekend dat het Ministerie van Toerisme en Sport, de Tourism Authority of Thailand (TAT) Thaise producten en diensten aan Saoedische toeristen gaan presenteren die geïnteresseerd zijn om een bezoek aan Thailand te brengen.

De Thaise regering lanceert volgende maand roadshow-evenementen in Saoedi-Arabië en schat dat in 2022 ongeveer 200.000 toeristen uit het Midden-Oosten, Thailand zullen bezoeken.

De minister zei ook dat Thaise functionarissen besprekingen hebben gevoerd met het Saoedische ministerie van Toerisme over visumverlengingen voor Thaise moslims die op bedevaart naar Saoedi-Arabië reizen.  Thaise toeristenbedrijven bereiden ondertussen pakketten voor bezoekers uit het Midden-Oosten terwijl ze plannen maken om na de ramadan naar andere landen te reizen.

Vanaf 28 februari zou Saudi Arabian Airlines rechtstreekse vluchten naar Thailand gaan uitvoeren.

Ongeveer 20.000 Saoedische bezoekers bezochten Thailand jaarlijks via programma’s voor wellnesstoerisme voordat de Thais-Saoedische betrekkingen vorige maand officieel werden hersteld.  Het ministerie verwacht dat in 2022 ongeveer 200.000 Saoedische bezoekers Thailand zullen bezoeken, waarmee ze bijna 20 miljard baht aan inkomsten uit toerisme zullen genereren.  Als er meer Covid19 reisbeperkingen worden opgeheven, kan het aantal bezoekers de komende jaren oplopen tot 500.000.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: NNT News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!