20 mensen in één restaurant op Koh Samui gearresteerd voor het drinken van alcohol, gokken, en een potje pool spelen

KOH SAMUI:- Op het paradijselijke eiland Koh Samui is een gezelschap bestaande uit van Thaise en buitenlandse gasten gearresteerd voor het naar verluidt drinken van alcohol en gokken in een restaurant, ook zouden ze hebben gepoold.

Het bezoek aan de gelegenheid is I n strijd met de provinciale verordeningen van Surat Thani die dergelijke bijeenkomsten verbiedt, met name bijeenkomsten waarbij alcohol wordt geschonken.  Ongeveer 20 klanten werden betrapt op het drinken van alcohol toen de politie het pand binnenviel.  De naam van het restaurant werd niet vermeld.

De eigenaar zou aan de politie bekend hebben dat hij alcohol in koffiemokken schonk om te verdoezelen dat er alcohol in zat.

De eigenaar werd vervolgens aangeklaagd voor het verkopen van alcoholische dranken en het toestaan ​​van anderen om alcohol te drinken en pool te spelen in het restaurant.  Er werd niet vermeld of hij voor het vermeende gokken ook is aangeklaagd.

De gasten werden meegenomen naar een plaatselijk politiebureau voor verdere juridische procedures.  De verkoop van alcoholische dranken in restaurants en bars is al maanden verboden vanwege een mandaat van het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA.  Onlangs werden er ook 48 mensen gearresteerd op een verjaardagsfeestje in Koh Samui wegens het overtreden van Covid-beperkingen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Thaiger 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!