20 hotels in Pattaya hebben gebiedsquarantaine aangevraagd

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- 20 hotels in deze toeristische kustplaats  hebben zich aangemeld voor het Area Hotel Quarantine (AHQ) -programma.  Ze willen vanaf 1 april buitenlandse toeristen opnemen.  

De quarantaine in het gebied werkt als volgt: Nadat de toeristen in Thailand zijn aangekomen, worden ze gecontroleerd op Covid-19.  Daarna worden ze voor de komende 15 dagen overgebracht naar hun AHQ-hotel in Pattaya.  

Ze hoeven enkel alleen de eerste drie dagen op hun hotelkamer te blijven.  Daarna kunnen zij zich vrij bewegen op het terrein van het hotel.  Als de twee weken voorbij zijn, kunnen ze door Thailand reizen nadat ze nog twee gezondheidscontroles hebben ondergaan.  

Volgens burgemeester Sonthaya Khunpluem blijft de stad preventieve maatregelen nemen.  Dit omvatte een proactief testprogramma, opiniepeilingen onder de bevolking, gemeenschapscontroles en het garanderen van naleving van alle Covid-gerelateerde protocollen.  

De uitrol van vaccins is gaande en binnenkort zullen ook oudere en chronisch zieke mensen worden gevaccineerd. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: PR Pattaya
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya.go.th

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!